تبلیغات
عطر و ادکلن - گزارش کار آموزی تولید نوشابه گازدار
 
درباره وبلاگ


فروش انواع عطر و ادکلن مردانه و زنانه با قیمت عمده از طریق پست

مدیر وبلاگ : آیدا امیری
موضوعات
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
عطر و ادکلن
بهترین عطر و ادکلنهای موجود در بازار با قیمت عمده
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
چهارشنبه 20 اسفند 1393 :: نویسنده : آیدا امیری
گزارش کار آموزی تولید نوشابه گازدار

قیمت:30000ریال


گزارش کار آموزی تولید نوشابه گازدار 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                          صفحه

تاریخچه محل کارآموزی

تاریخچه نوشابه ..................................................................................................... 1

فصل اول : آب

آب ........................................................................................................................... 2

تصفیه آب ............................................................................................................... 2

فصل دوم : واحد عصاره

عصاره یا بنیان نوشابه .......................................................................................... 3

افزودنیهای مجاز در نوشابه .................................................................................. 3

شیرین کننده‌ها ........................................................................................................ 3

تهیه شرب اولیه از شکر جامد ................................................................................ 4

فیلتراسیون شربت اولیه .......................................................................................... 4

تهیه شربت غذایی (عصاره) .................................................................................... 4

طعم دهنده‌ها ........................................................................................................... 5

عصاره نوشابه‌های پرتغالی ................................................................................... 5

عصاره نوشابه‌های ساده ....................................................................................... 5

ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه ............................................................ 5

عنوان                                                                                          صفحه

فصل سوم : گاز Co2

تولید گاز Co2.......................................................................................................... 7

برج شستشو ........................................................................................................... 7

رطوبت گیری یا جدا کننده آب ................................................................................ 7

چیلر ........................................................................................................................ 8

فصل چهارم: بطری شوی

بطری شوی ............................................................................................................ 9

اندازه‌گیری درصد سود در بطری شور ............................................................. 10

آینه بان ................................................................................................................ 10

فلومیکس .............................................................................................................. 10

کربوکولر .............................................................................................................. 11

پرکردن بطری ...................................................................................................... 12

آزمایش نقطه پر شده ........................................................................................... 12

دستگاه تشتک زن ................................................................................................. 13

پرکن جعبه نوشابه ............................................................................................... 13

فصل پنجم : کنترل کیفی

مقدمه کنترل کیفی ................................................................................................ 15

عنوان                                                                                          صفحه

آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه ................................................................... 15

آزمایش بریکس .................................................................................................... 15

مقدار بریکس ........................................................................................................ 15

آزمایش بومه ....................................................................................................... 16

اندازه گیری فشار، دما و گاز Co2....................................................................... 16

اندازه گیری درصد قند ........................................................................................ 17

آزمایش اسیدیته ................................................................................................... 17

تعیین چگالی ......................................................................................................... 17

آزمایش pH ......................................................................................................... 17

آزمایشات میکروبی و شیمیایی ............................................................................ 18

آزمایشات میکروبی .............................................................................................. 18

تقسیم بندیهای کارهای میکروبی ......................................................................... 18

ساخت محیط کشت .............................................................................................. 18

انواع محیط کشت ................................................................................................. 19

روش انجام آزمایش میکروبی ............................................................................. 20

نتایج آزمایشات انجام شده .................................................................................. 21

آزمایشات هفتگی      



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید





نوع مطلب :
برچسب ها : گزارش کار آموزی تولید نوشابه گازدار، گزارش کار آموزی، دانلود رایگان گزارش کار آموزی، کارخانه تولید نوشابه گازدار، تاریخچه نوشابه، عصاره یا بنیان نوشابه، افزودنیهای مجاز در نوشابه،
لینک های مرتبط :


دوشنبه 5 تیر 1396 02:13 ق.ظ
ریشه از خود نوشتن در حالی که ظاهر
شدن دلنشین اصل آیا نه کار خوب
با من پس از برخی از زمان. جایی در سراسر جملات شما قادر به من مؤمن اما فقط برای کوتاه در
حالی که. من هنوز مشکل خود را با فراز در مفروضات و یک ممکن است را خوب به
پر همه کسانی معافیت. اگر شما در واقع که می توانید انجام
من می بدون شک بود تحت تاثیر قرار داد.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب